HTML

Jó Hírek

Jó hírek innen-onnan:)

hasznos linkek

Friss topikok

Budapesten találkoznak jövőre Európa ifjú vállalkozói

2008.03.24. 10:49 - Alia

Címkék: europa konferencia

Budapest elnyerte a Fiatal Üzletemberek Világszervezete (Junior Chamber International - JCI) 2009. évi Európa Konferenciájának szervezési jogát - közölte a JCI magyarországi szervezete. A nemzetközi szervezet közgyűlésének döntése alapján 2009. június 10-14. között - a régióban elsőként - Budapest rendezheti a JCI éves Európa Konferenciáját, amelyen az előzetes becslések szerint 2.500-3.000 fiatal európai vállalkozó és üzletember vesz majd részt több mint 50 országból. A konferencia szakmai részében előadásokon és személyiségfejlesztő valamint üzleti jellegű tréningeken vehetnek részt az érdeklődők. A rendezvény kiemelt témái: Innováció, Társadalmi felelősségvállalás, Piacgazdaság 1989-2009.

A JCI magyarországi szervezetésnek tájékoztatása szerint az előadók között ott lesz Soros György, a világ legismertebb magyar származású pénzügyi szakembere is, aki írásban is visszaigazolta a felkérést.

A Junior Chamber International a világ legnagyobb vezetői készségfejlesztő szervezete, amelyet 1915-ben alapítottak az Egyesült Államokban. Jelenleg 115 országban, több mint 5.000 helyi szervezetben negyedmillió taggal rendelkezik. Állandó képviselete van az ENSZ-ben és az Európa Tanácsban is. A JCI magyarországi szervezete 1989 szeptemberében alakult meg.

A JCI magyarországi szervezetének számítása szerint a négynapos konferencia során a delegáltak 10-12 ezer vendégéjszakát töltenek majd Budapesten. Csak a rendezvénnyel kapcsolatos áfa-bevétel elérheti a százmilliós nagyságrendet. Az ország számára az anyagi előnyök mellett természetesen nem elhanyagolható a 3.000 résztvevőn keresztül elérhető országimázs-építés jelentősége sem - áll a szervezet közleményében.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://johirek.blog.hu/api/trackback/id/tr85394323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása