HTML

Jó Hírek

Jó hírek innen-onnan:)

hasznos linkek

Friss topikok

LCD-televízió-gyártó nagyhatalom lett Székesfehérvár

2007.06.01. 16:46 - Alia

Erőteljesen fejlődik a Philips Kft. székesfehérvári gyára; az üzem tavalyi forgalma 1,8 milliárd euró volt, a gyártósorokról 6,5 millió darab termék - köztük 1,7 millió televízió - került le - jelentette be csütörtökön sajtótájékoztatón a cég igazgatója.

Pierre Bourgogne, az üzem igazgatója elmondta: a csúcsidőben háromezer dolgozót foglalkoztató gyár termékeinek 80 százalékát a külpiacokon értékesíti. A Sóstó Ipari Parkban 16 éve termelő gyár a holland Royal Philips Electronics N.V. egyik legfontosabb szórakoztatóelektronikai termékeket összeszerelő európai központja. Folyamatosan alkalmazkodva a piaci igényekhez évente megújítja a gyár termékpalettáját. Jelenleg dvd-ket, dvd-rekordereket, hordozható dvd-ket, házimozi rendszereket, valamint televízió készülékeket gyárt.

Mára a gyár a Philips cégcsoport egyik legjelentősebb LCD-televízió-gyártó egysége lett - tette hozzá az igazgató. Tavaly kezdték meg az üzemben a plazma tévék, a 25 colosnál nagyobb LCD-készülékek és a hordozható dvd-k gyártását, az idén pedig, mivel a vásárlók mind inkább a nagyobb képernyős készülékeket keresik, a 30-50 colos televíziók összeszerelését.

Az üzem - hangsúlyozta az igazgató - nagy figyelmet fordít a minőségre és a környezetvédelem követelményeinek megfelelő termelésre, s megszerezte a legrangosabb minőségbiztosítási tanúsítványokat. A minőség védelmét szolgálja a két hónapja átadott 500 négyzetméter alapterületű teszt csarnok, ahol lehetőség van a termékek szélsőséges körülmények között történő tesztelésére is.

 

A székesfehérvári gyár - a campus koncepció keretében - maga köré gyűjtött számos fontos beszállítót, illetve kiépítette a hazai beszállító bázisát - mondta el az igazgató. A gyárhoz nagykapacitású termékelosztó központ is tartozik, amely főleg a közép- és kelet-európai piacokat látja el a székesfehérvári üzemben készült, illetve más Philips gyárak által beszállított termékekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://johirek.blog.hu/api/trackback/id/tr6190822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivan Márton 2007.11.10. 11:05:09

Jelentem, találtam egy oldalt, a www.meseeldorado.extra.hu oldalon 7o azaz hetven mese várja a gyerekeket. Karácsonyra loo lesz. Továbbá ráleltem a www.uriklubnoiszalon.extra.hu oldalra, amelyen 34 felnőtt mese, vagyis tanulságos, szexuális élményekről iródott novella várja az odalátogatókat. Megéri felkeresni. Kellemes szórakozás gyerkekenek, felnőtteknek, egyaránt.


süti beállítások módosítása